Modulio paskirtis:
Apibūdinti lankytojų aptarnavimo būdus, formas, metodus, stalų rezervavimo taisykles.
Paaiškinti valgiaraščių ir kainoraščių rūšis ir jų sudarymo taisykles.
Bendrauti su lankytojais, laikantis profesinės etikos reikalavimų.
Patiekti patiekalus svečiams įvairiais patiekimo būdais.
Patiekti šaltuosius, karštuosius, desertinius, delikatesinius patiekalus, konditerijos gaminius, vaisius, uogas ir gėrimus.
Patiekti patiekalus, paruoštus prie svečio stalo.
Atlikti pagrindines operacijas su maitinimo paslaugas teikiančių įmonių administravimo programine įranga, aptarnaujant svečius.
Atlikti pagrindines operacijas su fiskaliniais kasos aparatais.
Kreditų /valandų skaičius: 10 / 154
- Dėstytojas: MILDA ŠIMONIENĖ